anders reizen
Case Study Anders Reizen Sonal.
Case Study Anders Reizen. Anders Reizen gevestigd in Diest is een dochteronderneming van Joker die zich richt tot elke wandelliefhebber. Binnen hun aanbod vindt men zowel lichte wandelingen met de nadruk op cultuur en genieten als zeer sportieve trekkings en expedities waarvoor een topconditie vereist is. Voor jongeren en gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een originele formule heeft Anders Reizen een aparte aanbod van actieve jongeren en gezinsvakanties.
vakantiepark
Facebook.
accessoires philips airfryer
Anders Reizen maakt wandelreizen op maat Jobat.be.
Op het kantoor van Anders Reizen in Diest zijn veertien medewerkers aan de slag. In Brussels Expo kun je nog tot 9 februari inspiratie voor reizen opdoen op het Vakantiesalon. Ook touroperator Anders Reizen uit Diest is er aanwezig. Hun reizen zijn vooral maatwerk en daar komt heel wat organisatie en administratie bij kijken. Anders Reizen is een kleinschalige Vlaamse touroperator gespecialiseerd in wandelvakanties. Het publiek daarvoor is erg gevarieerd vertelt zaakvoerder Bart De Winter. Het grootste deel zijn singles en koppels van middelbare leeftijd maar er zijn ook vakanties voor gezinnen met kinderen. Voor jongeren van 18 tot 35 is er een specifiek aanbod onder de naam Bootz. Op het kantoor in Diest werken veertien medewerkers.
refurbished ipad mini 4 32gb
Online Boeken Jordaniƫ Jordaans woestijnavontuur Anders Reizen.
Actief op avontuur met jongeren van. Velden met een zijn verplicht in te vullen. Om op onze website een reis te boeken dien je een Anders Reizen login te hebben. Heb je al een Anders Reizen login? Log dan hier in met je Anders Reizen logingevens. Bootz by Anders Reizen. Refugiestraat 15 3290 Diest Belgium. T 32 013 67 80 84. F 32 013 32 16 08. Waarom kiezen voor Bootz. Hoe boek ik een reis.
ANDERS REIZEN Archieven Reisblog over reizen citytrips hotspots en op wereldreis gaan.
WAAROM WIJ OP REIS NOOIT VOORAF EEN SLAAPPLAATS BOEKEN. 1 JAAR REIS JE MEE! Find me on Instagram.
anders reizen.
Tel 32 15 36 35 05. Met The House of Change bundelen we onze krachten. Zo kunnen we organisaties en hun medewerkers alle hulpmiddelen bieden die nodige zijn voor groei en het behalen van doelen.De kracht van het begeleiden van leren veranderen zit in de slimme mix van onze 3 invalshoeken.
Reizen Anders dan Anders.
Keizers en Kung Fu 15 dagen. Heb je nog exotische reisplannen en liefst zo snel mogelijk? Voor deze last minute rondreizen hebben we nog 1 of meerdere plaatsen beschikbaar. Meer info via je vertrouwde reisagent of via info@andersdananders.be.
Anders Reizen Verantwoord reizen met respect voor de natuur Manager MagazinesManager Magazines.
Anders Reizen Verantwoord reizen met respect voor de natuur. Op zoek naar een reis die de eenheidsworst van het traditionele aanbod ver overstijgt? Dan zit u goed bij Anders Reizen. Het Diestse bureau onder leiding van zaakvoerder Bart De Winter specialiseert zich sinds jaar en dag in wandelreizen en actieve cultuurreizen voor kleine groepen gezinnen en individuele reizigers. Van Alaska tot Zwitserland bij elke reis die Anders Reizen organiseert staat wandelen centraal.

Contacteer ons